PALVELUMME

PARTURI

Haluatko klassista ja perinteistä hiusten leikkausta vai ihan jotain muuta? Me autamme mielellämme löytämään tyyliisi sopivan hiustenleikkausken ja mahdollisesti myös hiustenvärjäyksen. Opastamme myös oikeissa tuotevalinnoissa ja hiusten muotoilussa. Parturi leikkaukseen kuuluu hiusten pesu ja rentouttava hieronta. Muotoilemme myös parrat ja siistimme kulmakarvat sekä ehostamme sulhaset ikimuistoiseen päivään valokuvaukseen.

Tervetuloa komistumaan!


KAMPAAMO

Toteutamme hiustoiveesi huolellisella työllä ja hiustasi  parasta ajatellen. Olemme erikoistuneet hiustenvärjäyksiin ja erilaisiin värjäystekniikoihin. Hiustenleikkaukset ja kampaukset muotoilemme sinun näköiseksi, jolloin kannat ``kruunuasi`` hyvällä mielellä. Huisten permanentit tulevat taas ja teemme käsittelyjä myös hajusteettomilla tuotteilla. Saat käynnilläsi mukaan vinkit ja tuotesuositukset helppohoitoiseen hiustenmuotoiluun arjessa. Lisäpalvelut esim. kulmien muotoilu tai hiusten hoitokäsittelyt esim. Olaplex tai Fibre Clinix edullisesti samalla käynnillä. Hiustenpidennykset ja tuuhennokset toteutamme sinetti- ja teippipidennys-tekniikalla. 

Tervetuloa kaunistautumaan!


Muut palvelumme: PhiBrows microblading kulmat, kestopigmentointi, meikkaukset, ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja muotoilu.