PALVELUMME

PARTURI

Haluatko klassista ja perinteistä hiusten leikkausta vai ihan jotain muuta? Me autamme mielellämme löytämään tyyliisi sopivan hiustenleikkausken ja mahdollisesti myös hiustenvärjäyksen. Opastamme myös oikeissa tuotevalinnoissa ja hiusten muotoilussa. Parturi leikkaukseen kuuluu hiusten pesu ja rentouttava hieronta. Muotoilemme myös parrat ja siistimme kulmakarvat sekä ehostamme sulhaset ikimuistoiseen päivään valokuvaukseen.


 Tervetuloa komistumaan!


KAMPAAMO

Haluatko kauniit hiukset ja sinulle sopivan mallin, kampauksen tai hiustenvärjäyksen? 

Olemme erikoistuneet hiustenvärjäyksiin ja erilaisiin värjäystekniikoihin. Käytössämme on suoravärit, sävytykset, kesto- kuin kasvivärit ja Toteutamme hiushaaveesi monipuolisella palveluvalikoimalla ja erilaisiin tarpeisiin laadukkailla tuotteilla ja huolellisella työllä. Huisten permanentit tulevat taas ja teemme käsittelyt myös hajusteettomilla tuotteilla. Saat käynnilläsi mukaan vinkit ja tuotesuositukset helppohoitoiseen hiustenmuotoiluun arjessa. Lisäpalvelut esim. kulmien muotoilu tai hiusten hoitokäsittelyt esim. Olaplex tai Fibre Clinix edullisesti samalla käynnillä. Hiustenpidennykset ja tuuhennokset sinetti- ja teippipidennys-tekniikalla. Varaa aika maksuttomaan konsultointiin.


Tervetuloa kaunistautumaan!

KAUNEUSPALVELUT

MEIKKI

Toteutamme juhlameikit ja ehostukset toiveisesi mukaan, korostamme parhaita piirteisäsi ja meikkisi kestää koko päivän. Meikkauksiimme kuuluvat myös irtoripsitupsut, jos haluat kunnon säihkettä katseeseen. Meikkaamme laadukkaalla Italialaisella Essential meikkisarjalla, joita voit ostaa myös mukaasi. Tarjoamme myös meikinopastusta, jonka avulla löydät parhaat vinkit korostaa piirteitäsi.


RIPSET JA KULMAT

Kestovärjäykset kulmiin ja ripsiin helpottaa meikkausta, korostaa ilmettä ja muotoilu kohottamaa kasvojesi piirteitä. Muotoilemme ja värjäämme kulmasi ja ripsesi vaikka kampaamo käynnilläsi. Valitse lisäpalveluna, niin saat palvelun edulliseen hintaan. 


HÄÄKAMPAUS JA MEIKKI 

Ole hehkeä ja lumoava elämäsi kauneimpana päivänä.

Voimme suunnitella kampauksen yhdessä juuri sinulle sopivaksi. Koekampauksen ja koemeikin teemme mielellämme ja ne usein myös tuovat morsiamelle rauhallisuuden ja varmuutta tulevaan hääpäivään. Stailaamme myös sulhasen sekä bestmanin hääjuhlaan. Morsian ei ole päivässään yksin, vaan mukana seuraavat usein myös, kaasot, sisarukset, morsiusneidot, äiti ja anoppi, jotka myös haluavat olla parhaimmillaan juhlapäivänä. Ota yhteyttä puhelimitse niin varataan päivä teitä varten.


HIUSTUOTTEET JA MEIKIT

Tuotemyynnissä on laaja valikoima erilaisia tuotteita hiuksille. Neuvomme ja opastamme sinun hiustesi tarpeisiin parhaat mahdolliset tuotteet ja pärjäät arjessa loistavasti. Meiltä myös tarvikkeet hiustenmuotoiluun. Meikkimyynnissä laadukkaat ja helppokäyttöiset Essential meikit,joilla loihdit juhla tai arkimeikkisi hetkessä. Ihanat huulipunia ja meikkipohjat ovat säilyttäneet suosionsa jo vuosien ajan ammattilaisten kuin kuluttajien suosiossa. Tule ja testaa!

Ajanvaraus